Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Nike Shoes And New Balance Modern | New Design Pai...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Shoes And New Balance Modern | New Design Pairs Past, Present

Started by xiao, 2016/05/06 03:21AM
Latest post: 2016/05/06 03:21AM, Views: 166, Posts: 1
Nike Skor Och Ny Balans Modernt | Nytt Design Par Förflutna, Nutid
#1   2016/05/06 03:21AM
xiao
Förtrollad av den kommande "Beach" färg sätt att den Inte Bara bakåt-knappen Air Jordan 2, men ändå bryr sig varken för mycket långa rader eller rejäl kostnad? Skulle jag föreslå det new balance 574 dam Fantomen. Begreppsmässigt, det är otroligt lik som AJ2. Toppen är full i monokromatiska sandy tan, med mjuk överlägg även ge vika för någon strukturerad textil som vagt påminner om de textilvaror naturliga läder av Bara Behöver Atmosfär Jordan, 2, och den tunga stenar ett perfekt komplement tuggummi brun. Här, naturligtvis , den modell är att berömda Air max 90 om, en snyggare, smidigare siluett än Air Test 2 . Ännu bättre, kommer det att kosta närmare $110 än AJ2 $650. Visserligen, du måste köpa din egen hatt, men du kommer att ha pengar kvar för att återfå det att fungera.

En annan ny tidig vår siluett från Nike Sportswear ytor i dag, en elegant äktenskap av retro styling och även modern teknik, utförande. nike air max 90 dam vita : Nike Air Max Moderna Viktigt SONY ERICSSON tekniskt, men kom igen : skon har förr åtagande att enkelhet, som ett minimalt panel mesh högre ger en stänkskärm runt hälen och en traditionell häl-cap-komponent som, liksom många andra på så många extra skor, läser "NIKE ATMOSFÄR. "Som, naturligtvis , är faktiskt ett samtal ut till dämpning ni jour, en synlig Max Atmosfär enhet i hälen som speglar myriad Air Max-modeller innan detta. Men medan den särskilda DNA-Nike Air Max Moderna dag verkar vara flera decennier gamla, särskilt utförande omfattar Swoosh: s senaste teknik. Det fina maskstorlek övre är till stor del sömlös kommer från häl till tå, som omfattar Hyperfuse öljetter som direkt ger en futuristisk känsla, och den enda enhet som definitivt verkar vara fylld ut skum "Ultra" sorten, en ny innovation.

Luften BW - aka Atmosfär Classic BW, aka Air max 90 BW, och så vidare - en av många sann klassiker i Coleman Kör historia, är som att gå tillbaka i och med 2016; kanske till och med något snabbare än väntat. Bilder i nike air max 1 herr Tan har redan dykt upp i Nike. kom, förmodligen portending en lansering i dagar och nätter framåt, veckor som mest. Särskilt ren, klassisk stil colorway draperier smörig tan läder inom det övre mode-första tonen som perfekt gliringar med alla svarta detaljer och vit häl. Allt i en tidlös kontur som bara skriker s-stil.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes