Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Adidas ZX 700 Goedkoopste - Hip-Hop / Rap Discussi...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Adidas ZX 700 Goedkoopste

Started by Jack5a, 2017/06/04 09:54PM
Latest post: 2017/06/04 09:54PM, Views: 225, Posts: 1
Adidas ZX 700 Goedkoopste
#1   2017/06/04 09:54PM
Jack5a
Adidas ZX 700 Goedkoopste silhouet dat niet teleurstelt. De sneaker is voorzien van een nachthemel gekleurde suede en mesh bovenkant met accentlampen accenten om de dingen iets te verlichten. De kleur is te vinden op de zijpanelen, de hiel stabilisator en de tong en ze hebben ook een blauwe voering voor een beetje pop. Ten slotte worden twee gouden d-ring eyelets gevonden op de laceplate.adidas en Consortium team opnieuw voor de B-Sides-campagne om nog een andere kleurweg van hun ZX700 te produceren. Voor dit paar is echter de langharige suède aan de bovenkant in Grijs met Zwarte accenten onderweg.

De ZX-serie is zeker weer in het spel dit jaar. Na de bank met een paar kleurwegen hier en daar, geeft de ZX-serie dit jaar een groot rendement, vergelijkbaar met de AF1-golf. Nog twee ZX's zijn zojuist vrijgegeven, beide komen in eigenaardige kleuren. Wanneer u vreemd bent, kunt u altijd verwachten dat u een aantal wilde en gekke kleurwegen ziet. De ZX 700 heeft zwart, wit, babyblauw, lavendel en oranje. In augustus vertelden we jullie de jongens over de Adidas ZX 700 Sale nl Bootmammot, die deel uitmaakt van de adidas 'B-Side' serie en vandaag leren we dat de Schoen is nu verkrijgbaar bij de Londen No6 en andere winkels. De schoen heeft een grijze bovenkant van langharige suède, en wordt door het hele zwart tegengesteld. Andere eigenschappen zijn de mammoetillustratie aan de zijkant, evenals moccasinachtige stiksels langs de voorkant.

Adidas Originals heeft zojuist deze "Pressure Fused" -collectie vrijgegeven, die meerdere paren van de adidas Originals ZX 700 bevat. De klassieke runner krijgt een frisse uitstraling voor de lente, omdat het een drukgezette constructie maakt, waardoor het veel lichter is dan voorheen. Geplateerd om in april te komen zijn drie kleurenwegen: grijs / slank groen, kardinaal / levendig rood of legende inkt / turquoise.adidas Originals 'spring / summer line-up omvat deze collectie schoenen. Hier ziet u enkele Adidas ZX 700 Rood Opruiming , evenals een paar adidas Originals ZX 750, die allemaal voorzien zijn van suede- en meshbuizen, waardoor ze duurzaam en ademend zijn. Elk heeft een kleurweg die, hoewel subtiel, levendige accenten heeft die je oog zeker vangen.

Adidas Originals voegt toe aan zijn verzameling adidas originals zx 700 colorways met dit laatste paar. Gemaakt van suede overlays en nylon mesh onderlays, neemt de retro loper een kleurenschema aan die een lichte onix en donkere indigo combineert. Al met al wordt gebruik gemaakt van volgekleurde accenten op de strepen en hakken. Lang een favoriet silhouet voor vintage adidas running shoe fans , De Adidas ZX 700 Online Kopen is klaar voor een heel nieuw leven als de bijgewerkte ZX 700 2.0. In vergelijking met veel van de prestatie-beïnvloedde casual silhouetten zoals de Nike Roshe Run, Reebok Furylite en de eigen ZX Flux van adidas, heeft de ZX 700 2.0 opnieuw voorzien van een verstelbare en afgeronde ZX 700 2.0-gitaar En naadloze versterkingen die de lijnen van de originele ZX 700 nabootsen. Dit sterke nieuwe silhouet, dat in de zomer een hit zal worden, komt nu bij geselecteerde Europese retailers, dus verwacht ze snel hier in de VS.

Zeker, we hebben allemaal favorieten van de adidas Originals ZX-serie, maar laten we gewoon doorgaan en toegeven dat ze allemaal vrij sterk aanbod zijn. Deze keer zien we de Adidas ZX 700 Wit Waar te Koop in een nieuwe kleurweg die vrij onbetwistbaar is. De schoen heeft een bovenkant dat in microsuede, leer en mesh in een zeer zachte Bone and White colorway wordt gedaan. Oranje accenten slaan de bovenkant in glanzend leer en Shablue plastic panelen voegt een beetje textuur toe aan de multi-material mix. Hoewel dit een vrij standaard paar kleurblokkers is, zijn deze zeker geen typische blik uit de adidas ZX-lijn. De klassieke ZX 700-runner van de Three Stripes krijgt een gestroomlijnd, modern herontwerp in geweven textielvorm met de adidas ZX 700 Weave. De nieuwe iteratie van de jaren tachtig runner debuteert in een gouden geel kleurweg met het textielmateriaal over de bovenkant met een suede hiel pet en witte accenten.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes