Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Nike Free TR 6 Zwart te koop - Hip-Hop / Rap Discu...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Free TR 6 Zwart te koop

Started by Zebulot0, 2017/09/05 10:06PM
Latest post: 2017/09/05 10:06PM, Views: 173, Posts: 1
Nike Free TR 6 Zwart te koop
#1   2017/09/05 10:06PM
Zebulot0
Nike Free TR 6 Zwart te koop is een van de Nike Flyknit-modellen die in 2016 een kopstart op de competitie willen krijgen. Net zo onlangs onthulden 4 kleurenwegen die naar verwachting volgend jaar zullen worden vrijgegeven, en ieder van hen is indrukwekkend op zichzelf manier. De Nike Free TR Focus Flyknit komt in een Flyknit bovenop gekoppeld met Nike's Flywire-technologie om extra ondersteuning en stabiliteit te bieden. Bij de Flyknit en Flywire wordt de Nike Free sole unit hieronder geplaatst. Een groot verschil op de vrije zool op deze schoen is dat het gebruik maakt van driehoekige flex groeven die je mobiliteit moeten verbeteren. De kleuren die u hierboven ziet, bestaat uit een oranje gradiënt, blauw gradiënt, zwart gradiënt en wit gradiënt. Wat vind je van de Nike Free TR Focus Flyknit? Blijf afgestemd om uit te vinden wanneer deze slechte jongens vallen.

Betonnen jungle waar sneakers gemaakt zijn van. Dat klopt, er is nog een paar Swoosh-schoenen die een eerbetoon geven aan NYC. De sneakers, deze keer een Nike Free TR 6 Blauw Opruiming , verwijzen naar de "Concrete Jungle" bijnaam met hun "Cement City" moniker en beschikken over een zware plakkende behandeling over hun bovenkant. Ze worden vrijgegeven op 29 januari, maar het goede nieuws is dat ze niet exclusief zijn voor de Big Apple-je kunt ze op die dag op Nikestore vinden. Bekijk extra beelden na de pauze en blijf afgestemd als de groep 'Cement City' van Nikes groeit.

Nike Free TR 6 Oranje outlet in het trainingsrijk met dit nieuwe model, met een Chukka-vorm en gratis gereedschap op de bodem. De schoen, genaamd de Free Train Force Flyknit, is meer prestatiegericht dan de originele Flyknit Trainer, een silhouet dat wasniet echt gebonden aan een bepaalde activiteit. Het ontwerp bevat dikke Flyknit ribbing langs de bovenkant en een afgeronde Flyknit kraag aan de enkel. De volgende Riccardo Tisci x Nike collectie zal spelen in de Olympische inspanningen van het merk met trainingsuitrusting en schoeisel bestemd voor gebruik door atleten die voor Rio voorbereiden. Op het schoenen einde de collectie bevat een aantal nieuwe Flyknit sneakers, waarvan er een voor het eerst hier te zien is. Het silhouet is de Free Train Force Flyknit, een relatief nieuw model dat tot nu toe nog geen speciale uitgave liefde is.

Nike Free TR 6 Kopen goedkoop zal zijn samenwerking met Riccardo Tisci van Givenchy bekend maken met de komende NikeLab x RT: Training Redefined collection.Two aparte Capsules zijn onderweg: één in een scherp wit / zwart en één met de wilde bloemenprint die in dit eerste beeld van het product wordt gezien. De kaleidiscopische bloemenbehandeling maakt gebruik van bloemen van Nike's oorspronkelijke Oregon, Tisci's inheemse Italië en Rio de Janeiro, de thuisbasis van de Olympische Zomerspelen 2016.Riccardo Tisci verandert deze zomer in zijn zomer van zijn design talenten op prestatieschoenen en kleding voor Nike, in tegenstelling tot zijn eerste Swoosh collab die zich richt op de retro luchtmacht 1. Zijn nieuwste zomer van sport Nike pak voor de Olympische Spelen zal een andere veelkleurige Flyknit bevatten. De schoen, een exclusieve vrouw, heet de Free Transform Flyknit. Het beschikt over bloemen voetbedden, de initialen van Tisci op de hiel pulltabs, en een goede dosis zwart-wit om te gaan met de multicolor draden van de bovenkant.

Als je fan bent van de Gehoornde Kikkers, dan ben je opgewonden over deze speciale release van de Nike Free TR 6 Goedkope in een make-up, alleen voor TCU. Nike geeft de Texas Christian University een beetje liefde op deze editie van de veelzijdige trainingschoen, met de schoolkleuren van paars en zwart bovenaan met TCU en Horned Frogs die prominent op de buitenkant worden getoond om iedereen te laten weten wie je reist. Aan de binnenzijde wordt het logo Horned Frog gezien bij het combineren van de binnenzolen van elke schoen. De TCU Free Trainer 5.0 is nu online beschikbaar op boostekoop.com


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes