Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

adidas nmd city sock 2 - Hip-Hop / Rap Discussion ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas nmd city sock 2

Started by uhtytgvdd, 2017/09/06 02:32AM
Latest post: 2017/09/06 02:32AM, Views: 143, Posts: 1
adidas nmd city sock 2
#1   2017/09/06 02:32AM
uhtytgvdd
De NMD City Sock komt voor adidas nmd city sock 2 de herfst van 2016 in een nieuwe grijze / witte kleurweg. Met een volledig Primeknit bovenste materiaal en zit op het populaire Boost Outsole van het merk, heeft u een directe winnaar in de hand. Deze schoen is vervaardigd uit een ademhalend en lichtgewicht gaas, dat is gekleed in een prachtige zalmkleur. De schoen wordt aangevuld met hits van Hellrosa, die worden gebruikt voor de drie strepen en hiel merk.

We zagen de nieuwe adidas nmd city sock kopen versie van de City Sock versie pas een paar weken geleden, maar deze laatste kleuren gebruiken gebruik van de oorspronkelijke vorm die begin 2016 net na de originele NMD zat. In twee gestreepte bakkleuren, De flat Tinten helpen het patroon te accentueren over de stretchy primeknit shell. De midsole pluggen op de 2.0 zijn aan de zijkant verwijderd, dus dit kan een van de laatste keren zijn dat we ze zien op een City Sock om de subtiele branding supplementen te hosten.

De paren komen in twee kleuren, adidas nmd city sock gum zwart en wit, zijn zowel een bovenste materiaal in primeknit, een boost middelzool, maar van vorige versies wordt dit samengesteld met een rubberen zool. Het paar bestaat uit zwart Primeknit bovenste materiaal, een witte boost middenzool en zwarte EVA stekkers. We zullen de kalligrafie van Mikitype aan de binnenzijde hebben, op een EVA-stekker en op inserts.

Maar zelfs zonder de adidas nmd city sock zwart beroemdheden die thuis komen, is het idee dat Adidas het moment is van het sneaker-etiket. Het eigen product van het merk heeft nieuwe eerlijke niveaus bereikt. De ongelooflijk koele en comfortabele Ultraboost, die Adidas voor het eerst debuteerde als de grootste rennende schoen van de all-time, kan eigenlijk een wettige claim voor deze titel maken. Futurecraft, de nieuwe lijn van conceptschoenen van Adidas, was verantwoordelijk voor de eerste schoen van de wereld met een bruikbare 3-D gedrukte zool.

http://www.besportmall.com


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes