Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Nike Schoenen Wit Zwart - Hip-Hop / Rap Discussion...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Schoenen Wit Zwart

Started by roxvgvky, 2019/04/18 09:46PM
Latest post: 2019/04/18 09:46PM, Views: 61, Posts: 1
Nike Schoenen Wit Zwart
#1   2019/04/18 09:46PM
roxvgvky
De Nike Schoenen Heren Sale vormt de lijn tussen de stevige esthetiek van de 95 en de slanke lijnen van de 97 en maakt zijn eigen stempel op de Swoosh-geschiedenis; combinatie van retrostijl en moderne technologie voor een afwerking die klaar is om te rennen.

Nike is weer bezig met nog een paar culturele iconen, de Nike Air Max 98 Dames. Als het stillere, minder herkende lid van de Air Max-familie, zijn deze 98's eindelijk uit hun schaal gekomen om je te helpen de dag op te nemen. Meerdere vormen en texturen vormen het gebeeldhouwde silhouet voor een paar veelzijdige sneakers die een mega punch inslaan. Leren overlay en Nike-branding liggen rond het bovendeel dat subtiel op zichtbare Nike Air-eenheden van gemiddelde lengte is geplaatst om je elke stap energie te geven, zodat je je kunt concentreren op het testen van je eigen limieten van hoe ver je kunt gaan.

De verschillende, vloeiende lijnen van de Nike Air Max 98 Zwart zijn bedekt met drie verschillende kleurstellingen, terwijl de kenmerkende Max Air-zool over de volledige lengte een zachte demping aan de onderkant toevoegt. Gebruikelijke Nike Swoosh-branding op de voorvoet, zijkant en binnenzool completeren het aanbod.

Sportkleding van Nike Schoenen Wit Zwart heeft op zondag 1 april enkele kleurthema's met lucht in het paspoort van air max-klassiekers. terwijl het gemakkelijk is om deze nieuwe colorway van de air max 98 de "South Beach" colorway te noemen dankzij de aanwezigheid van de verkoelende wintertaling en felroze, is het aannemelijk dat deze op de paasvakantie zijn gericht gezien de releasedatum. Bovendien suggereert de dominantie van marineblauw ook dat deze minder op Miami geïnspireerd zijn.

https://www.97saleweekly.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes