Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Nike Air Force 1 LOW schoenen het voet - Hip-Hop /...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Force 1 LOW schoenen het voet

Started by rawenando, 2020/05/20 08:35PM
Latest post: 2020/05/20 08:35PM, Views: 30, Posts: 1
Nike Air Force 1 LOW schoenen het voet
#1   2020/05/20 08:35PM
rawenando
Aan de andere kant was de daadwerkelijke Lycan op geen enkele manier gemaakt voor gespecialiseerde, saaie of zelfs snelle bediening - Los Angeles Sportiva biedt Nike Air Max Speed ​​Turf-schoenen veel extra schoenen voor je. De eigenlijke Lycan was gemaakt om een ​​veel comfortabelere keuze te geven met betrekking tot lange tijden op het pad, en naast de kleine excentriciteiten die we tijdens de reis hebben waargenomen, zal het heel goed gaan.

Stevig

We kunnen zeker niet veel zeggen over de robuustheid op lange termijn van de Lycan op dit moment, maar het biedt heel goed georganiseerd naar de eerste 100 nuttige kilometers. Ik heb meestal geweldige ontmoetingen meegemaakt met de hoge kwaliteit en robuustheid die horen bij Sportiva 's schoenen, en ik heb ook hogere verwachtingen van die Lycan. Bovenkant van de exposities absoluut geen indicatie geassocieerd met aangetrokken, en ook de tussenzool is even Nike Air Huarache Run Ultra Schoenen veerkrachtig als ontvankelijk sinds het uit de container was gekomen. De daadwerkelijke buitenzool biedt een klein beetje lager in de Nike Air Force 1 LOW schoenen, het voet- of voorvoetgebied, hoe minder het de trekkracht dan ook beïnvloedt.

Ik zal nog een keer terugkomen over de stevigheid van het schoeisel op de lange termijn, maar op dit moment denk ik persoonlijk dat de Lycan zeker kan kiezen voor een minimum van nog eens 250-300 kilometer.

Voor wie is dit?

De eigenlijke Lycan is een goede aanvulling op de schoenenkeuze van Los Angeles Sportiva, omdat dit de al lang bestaande ruimte binnen hun heuvelcollectie overspoelt. Het belangrijkste probleem dat ik eerder over Los Angeles Sportiva-schoenen heb geleerd, is eigenlijk dat ze zowel dun als stijf zijn met betrekking tot langere on-trail operaties, met name voor degenen met brede of hoge volume ft. De eigenlijke Lycan behandelt dit probleem met een ruimere match, veel zachtere opvulling en nog veel meer veelzijdigheid Kobe IV Protro Undftd PE-schoenen in vergelijking met de aanvullende versies van het merk.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes