Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

adidas nmd cs1 gore tex - Battle Arena Forum. - H...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas nmd cs1 gore tex

Started by 9d7lipen, 2020/06/05 01:51AM
Latest post: 2020/06/05 01:51AM, Views: 19, Posts: 1
adidas nmd cs1 gore tex
#1   2020/06/05 01:51AM
9d7lipen
adidas schoenen dames zwart Gedurende het succesvolle leven van de adidas NMD heeft de Boost-beladen creatie veel verschillende vormen aangenomen, waarbij de chukka-achtige City Sock de weg wijst als een van de meest gerespecteerde. Zowel de originele City Sock als de CS2 ontdoen zich van elk vetersysteem en hebben een volledig Primeknit-bovenwerk met versterkte gebieden voor vergrendeling, een afwezigheid van voor de hand liggende Three Stripes-branding en de bekende zooleenheid met dubbele bumper.

adidas schoenen heren blauw Het hele idee achter de City Sock was om de NMD nog minimalistischer te maken dan hij al was. Hoewel de synthetische tussenzoolpanelen er nog steeds zijn, krijgen we een veterloze constructie op een schoen die niet beter zou kunnen worden genoemd. Het enige duidelijke detail op dit volledig Primeknit-bovenwerk is een hielluslip. Daaronder zit onze gebruikelijke portie BOOST bovenop een klassieke Gum-buitenzool.

adidas schoenen rood met wit Primeknit sneakerboot van adidas, duurzamer gemaakt + waterafstotend met een met Gore-Tex behandeld bovenwerk. Het instapmodel heeft een geribbelde enkelkraag en een treklipje voor gemakkelijk aan- en uittrekken, met NMD-details zoals de energieteruggevende boost-tussenzool en EVA-stekkers. Afgewerkt met een rubberen buitenzool met grip. Een van de meest vooraanstaande sportkledinglabels ter wereld, adidas combineert mode en functie om een ​​klassiek technisch assortiment sneakers en atletische kleding te creëren.

adidas nmd cs1 gore tex Hoewel de nieuwe POD s3.1 het lifestyle-silhouet van de Three Stripes van het moment is, zijn ze ook hun andere straatklare schoenen niet vergeten. We hebben de afgelopen weken een handvol nieuwe adidas NMD R1-kleurstellingen gezien, en nu is de slip-on adidas NMD CS2 ook teruggekeerd. Aangekomen in een combinatie van grijs en kauwgom, biedt het bovenwerk een interessante look in grijstintenstijl met licht en middelgrijs gebruikt om een ​​geribbeld gestreept effect te creëren.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes