Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Asics Classic CT grijs wit - Battle Arena Forum. ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Asics Classic CT grijs wit

Started by zutshruy, 2020/07/03 09:51PM
Latest post: 2020/07/03 09:51PM, Views: 38, Posts: 1
Asics Classic CT grijs wit
#1   2020/07/03 09:51PM
zutshruy
Asics schoenen dames 2020 Opgericht in 1949 in Kobe, Japan door Kihachiro Onitsuka, wilde ASICS schoenen maken met een op gezondheid gerichte lens. De naam zelf is een acroniem van de Latijnse uitdrukking "anima sana in corpore sano", wat zich vertaalt naar "gezonde geest in een gezond lichaam". Het bedrijf maakte in het begin een technologische sprong en introduceerde in 1950 een basketbalsneaker, die zich zou onderscheiden van andere schoenfabrikanten die moeite hadden met het produceren van een basketbalschoen van hoge kwaliteit.

Asics schoenen heren sale Zo glad en gestroomlijnd als je houding, de CLASSIC CT ™ sportstijl schoen, mag niet ontbreken in je collectie. Deze schoen heeft een minimalistisch silhouet en kenmerkende branding, waardoor het een sportieve, casual, traditionele look krijgt waar het merk zo bekend om staat. Het gladde lederen ontwerp draagt ​​ook bij aan de aantrekkingskracht, terwijl het er tegelijkertijd voor zorgt dat het uitzonderlijk duurzaam blijft na het dragen. De tooling met de cupzool helpt de schoen stevig te houden en draagt ​​tegelijkertijd bij aan de moderne esthetiek.

Asics schoenen zwart roze Een uitstekende keuze voor alledaagse stijl en veelzijdigheid, het CLASSIC CT ™ -model ziet er geweldig uit en voelt geweldig aan. Betrokkenheid maakt deel uit van de natuurlijke beweging van het menselijk lichaam en verwijst naar de manier waarop uw voet naar binnen rolt voor impactverdeling bij het landen. Als u uw pronatietype begrijpt, kunt u een comfortabele hardloopschoen vinden. De CLASSIC CT is gemaakt voor Neutral. Maak tracks met ASICS® Tiger en de Classic CT sneaker.

Asics Classic CT grijs wit Bovenwerk van imitatieleer met een laag silhouet. ASICS strepen op de zijkanten. Vetersluiting voor een perfecte pasvorm. Ademende meshvoering voor extra luchtstroom. Gewatteerd voetbed. Tooling met cupzool voor een ondersteunende pasvorm. Deze schoen heeft een minimalistisch silhouet en kenmerkende branding, wat hem een ​​sportieve, casual, traditionele look geeft waar het merk ASICSTIGER ™ zo bekend om staat. Het gladde lederen ontwerp draagt ​​ook bij aan de aantrekkingskracht, terwijl het er tegelijkertijd voor zorgt dat het uitzonderlijk duurzaam blijft na het dragen.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes