Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Adidas Ozweego Solar Green/Core Black - Battle Are...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Adidas Ozweego Solar Green/Core Black

Started by 5buuk6jg, 2020/07/23 01:33AM
Latest post: 2020/07/23 01:33AM, Views: 31, Posts: 1
Adidas Ozweego Solar Green/Core Black
#1   2020/07/23 01:33AM
5buuk6jg
[img]https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads... Adidas Running assortiment uit met een handvol nieuwe kleurstellingen voor de maand mei. Een daarvan is deze "Glory Red" -editie met een mesh-basis met op de jaren 90 geïnspireerde slangen en suède overlays. Het ontwerp is afgewerkt met een zwarte rubberen zool.


Hoewel elk silhouet op zichzelf al boeiend is, biedt het Schoenen Adidas Blauw van Ozweegos de meest opvallende stijlen van de collectie: de ene een levendig hommelgeel met inktvlekachtige zwarte details, de andere een opeenhoping van kleurrijke accenten op een heldere zwarte basis. Ondertussen wordt de Magmur gepresenteerd in een grillig wit met rode, gele, blauwe en groene pops plus een geheel rode stijl die halverwege de jaren 2010 niet zou misstaan.


Verderop gebruikt de Schoenen Adidas Dames één primair gekleurd rood, blauw, groen en geel palet plus één cool mengsel van blauwe tinten met een wit gespikkelde tussenzool. Een hybride stijl, het plaatst een nieuw bovenwerk bovenop een Falcon tussenzool en een getande buitenzool. Last but not least is de Sleek Super gekleed in eenvoudig wit en zwart. Hoewel dit duo er misschien eenvoudig uitziet, verbergt het een aantal opvallende details, namelijk gekleurde hak- en middenvoet-branding plus regenbooghits onder de dikke doorschijnende tussenzolen / buitenzolen.


Hoewel de basis is gekleurd met tonen van over het hele Adidas Ozweego Solar Green/Core Black, is de basis ondubbelzinnig neutraal omdat deze meestal is uitgerust met witte texturen: mesh, leer, nubuck, enz. Krijgen allemaal een puur witte tot lichte crèmekleur, met toepassingen bovenop die de dupe worden in termen van kleur diversiteit. Drie strepen overlays aan de zijkant komen uit in een pastelkleurroze, passend bij die van de slang die de hiel omringt, terwijl ze de paarse glans van de neus goed aanvult. Elders accentueren neongroen het loopvlak, evenals de nieuw bevestigde Trefoil-dubrae die moedig langs de bovenzijde zit.


https://www.walkfootjoy.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes