Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Elk reliëf met New Balance branding - Battle Aren...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Elk reliëf met New Balance branding

Started by jefwetsus, 2015/09/11 03:32AM
Latest post: 2015/09/26 01:40PM, Views: 487, Posts: 2
Elk reliëf met New Balance branding
#1   2015/09/11 03:32AM
jefwetsus
goedkope new balance druppels een nieuwe premium editie van de 990 voor al die weekend krijgers die er zijn, met dit "Duidelijke Weekend" colorway. De klassieke dikke loper krijgt een kijkje geïnspireerd door dagjesmensen bagage en kleding, met een marineblauwe canvas en suède bovenkant met baksteen-rode accenten en bruine tabs lederen tong en hiel, elk reliëf met New Balance branding. Maar maken voor een van de beste 990 makeovers, wordt de "Duidelijke Weekend" colorway arriveert nu bij select New Balance stockists.The laatste editie van de New Balance 990 toont op zoek als hij stapte uit een tijdmachine rechtstreeks uit de vroege jaren 1980, toen het was een van de meest luxueuze loopschoenen op de markt. Dat is dankzij de beproefde New Balance kleurencombinatie van grijs geaccentueerd met wit in alle van de originele materialen en met zijn gebruikelijke hoge kwaliteit Gemaakt in de VS de bouw. Grijs suède en mesh combineren met witte accenten en een 3M reflecterende tabblad hiel voor deze archivering editie van de meest pluche loper van zijn tijd. Kijk voor hen nu bij fijnere New Balance dealer.

Om de komende Walt Disney World marathons te herdenken deze maand, is new balance heren vrijgeven van een speciale editie set van de 990v3 lopende model geïnspireerd door de twee meest iconische personages geïllustreerd in de geschiedenis. Mickey en Minnie Mouse zijn vereerd cijfers die dienen als muzen voor deze twee kleurstellingen, die een muis afbeelding op de binnenbekleding voorzien. Zodra de New Balance vlaggenschip prestatie model in de vroege jaren 1980, de 990 is teruggekeerd als Made in USA retro collectie meest premium silhouet, gebouwd met een duurzame Vibram zool boven zijn dikke tussenzool en alleen de beste materialen boven. Deze nieuwste look zeker niet teleur, met tinten van zwart en rode wijn over zijn suède en mesh constructie, terwijl de hits van de witbalans uit het donker. De New Balance 990 "Made in USA" in Black - Wine Red is nu verkrijgbaar bij fijnere New Balance dealer.

Een paar maanden geleden, toen new balance dames sneakers kondigde de mogelijkheid om de 990 retro loper passen, dan is bijgewerkt de site om meer opties toe te voegen voor de feestdagen, het bracht de veelzijdige model op de voorgrond, waardoor de schoen tot een veel breder publiek. En terwijl die aangepaste opties zeker zorgen voor creativiteit en fundamentele variaties van de schoen, de inline releases zijn even aantrekkelijk. Vandaag brengt een andere in zwart suède en mesh constructie gecombineerd met bruine accenten door de "N" logo branding, achter en tong. De look is afgewerkt met een witte kraag en tussenzool die voornamelijk vet, donkere colorway van de NB 990 lichter.


Re: Elk reliëf met New Balance branding
#2   2015/09/26 01:40PM
Yaser Elshafey
[url=http://www.3elsyana.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D9%85%D9%83%D8%A7%D9%81%D... Riyadh CompanyAnti-insect Riyadh Company[/url]


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes