Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

adidas superstar 80s wit - Promotions, BizOps, and...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas superstar 80s wit

Started by g1frxf2k, 2019/04/11 02:40AM
Latest post: 2019/04/11 02:40AM, Views: 139, Posts: 1
adidas superstar 80s wit
#1   2019/04/11 02:40AM
g1frxf2k
adidas schoenen dames sale adidas Originals brengt het Superstar OG-silhouet uit in een wit / groene make-up. Dit model heeft een leren bovenkant geaccentueerd met volledig ademende zijpanelen met perforatie en stijlvolle 3-strepen met scheermesrand en een adidas Superstar-branding.

adidas schoenen blauw heren Ther elementen omvatten de lederen voering geaccentueerd met een suede innerlijke hiel voering en lederen hiel tabbladen. De platte katoenen veters bieden extra stijl en de rubberen buitenzool, rubberen tussenzool en buitenzool van visgraat.

adidas schoenen zwart rood De Superstar was oorspronkelijk een basketbalschoen vervaardigd door Adidas in 1969. De Superstar-schoen werd oorspronkelijk uitgebracht als een low-top versie van de Pro Model basketbalschoen, maar heeft zo'n populariteit bereikt, het is keer op keer opnieuw verbeeld en gebruikt op andere productsoorten. Bijgenaamd de "shelltoe", "schelpschoenen" en "schelpbovenkanten" voor hun rubberen schelpteenstuk, wordt dit iconische silhouet beschouwd als een van de belangrijkste invloeden in de opkomst van de hedendaagse "sneakercultuur".

adi... superstar 80s wit Klassieke Superstar-sportschoenen van sportkleding van gigantische adidas Originals hebben zich sinds de jaren '80 zowel op het basketbalveld als de straat onvergetelijk gemaakt. Dit paar is nu bijgewerkt met milieuvriendelijk leer en een gestroomlijnd geheel wit ontwerp

https://www.witroze.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes