Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

nike air vapormax plus black on feet - Promotions,...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

nike air vapormax plus black on feet

Started by aubreygr, 2019/07/21 09:15PM
Latest post: 2019/07/21 09:15PM, Views: 52, Posts: 1
nike air vapormax plus black on feet
#1   2019/07/21 09:15PM
aubreygr
[img]https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2... deze [url=https://www.sarenlist.com/air-force-1]nike air force 1 heren wit sale komt die schoen aan in een overwegend zwart bovenwerk in combinatie met lichtblauwe accenten op de tong, zijhak, hiel en binnenzool. Aanvullende details omvatten reflecterende hints op het Swoosh-logo, de tong en de hak om het ontwerp af te maken.
Deze nike air vapormax plus black on feet is verkrijgbaar in de kleurencombinaties Mineral Spruce, Metallic Silver, Spruce Fog en Pure Platinum. Gemarkeerd met een tint grijs aan de bovenkant en groene details. Voltooiing van het uiterlijk hebben we een iriserende VaporMax Air-eenheid.
Low-top mesh, ripstop en suede sneakers in 'adidas nite jogger black' zwart, 'carbon' grijs en 'footwear' wit. Ronde neus. Tonale vetersluiting. Logo-patch op opgevulde tong. Gewatteerde kraag. Kenmerkende strepen aan de zijkanten. Schuimrubber tussenzool. Rubberzool met loopvlak. Tonale stiksels.
Toen adidas hun nu alomtegenwoordige adidas nmd r1 dames wit-technologie lanceerde, zagen we een onbegrensde mogelijkheid beperkt tot een beperkt palet omdat alle zoolplaten werden verbannen naar wit. Een wereld waar alle sneakers met een witte onderkant zitten is behoorlijk saai als je het ons vraagt, maar we hebben nooit ons vertrouwen verloren in het vermogen van de strepen om een ‚Äč‚Äčandere kleuroptie te leveren. De adidas NMD Runner is een van de populairste sneakers op de markt zoals die is, dus het is veilig om aan te nemen dat adidas precies wist wat ze aan het doen waren door de nieuwste versie van Boost-technologie op het model te lanceren. Een eenvoudige swap van wit naar zwart lijkt misschien alledaags, maar fans van de technologie smeken al geruime tijd om zwart en het is cool om het merk te zien renderen. De drievoudige zwarte colorway van het model krijgt witte details rond de enkel met een Japanse branding op de tussenzool.
https://www.sarenlist.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes