Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

nike air max deluxe blauw - Promotions, BizOps, an...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

nike air max deluxe blauw

Started by 0bptzx0j, 2019/08/05 09:35PM
Latest post: 2019/08/05 09:35PM, Views: 63, Posts: 1
nike air max deluxe blauw
#1   2019/08/05 09:35PM
0bptzx0j
nike schoenen wit dames Nike lanceert hun Air Max Deluxe-silhouet opnieuw. De futuristische loper debuteerde in 1999, in een tijd dat de rave-cultuur op zijn hoogtepunt was in Europa en het Verenigd Koninkrijk wilde prints, kleuren en reflecterende kleding de belangrijkste keuzes waren voor raversoutfits en werd de inspiratie voor het Nike Air Max Deluxe-ontwerp.

nike schoenen heren grijs Het bovenwerk was het hoogtepunt van de sneaker, het was een van de eerste keren dat Nike een volledig digitale print op neopreen gebruikte. De hak had dezelfde vormtechniek die werd gebruikt op de Air Foamposite uit 1997, met reflecterende accenten en brede stiksels op de bovenkant.

nike schoenen zwart rood De Nike Air Max Deluxe Sk herbeeldt de Air Max Deluxe van 1999: een klassieker die bekend staat om zijn opvallende grafische print en doorschijnende overlays. Een favoriet van Skepta's uit de Air Max-archieven en een icoon van Grime-cultuur, deze nieuwe draai aan de sneaker is gebaseerd op de wereldwijde gemeenschap van de rapper, zelfgemaakte mentaliteit en liefde voor New York.

nike air max deluxe blauw De ontwerpdetails van de Nike Air Max Deluxe SK Air zijn geïnspireerd op de slapeloosheid van nachten op de weg: VHS static op de bovenkant verwijst naar de bekroonde video voor That’s Not Me, met de release-datum van de breakout op de zijkant. Aan de andere kant staat Never Sleep on Tour, een ethos dat Skepta's eindeloze reis heeft aangewakkerd terwijl hij vuil naar nieuwe niveaus over de hele wereld duwt.

https://www.kleurmvp.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes