Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Vans Old Skool david bowie - Promotions, BizOps, a...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Vans Old Skool david bowie

Started by zo73xjeg, 2020/07/05 11:57PM
Latest post: 2020/07/05 11:57PM, Views: 19, Posts: 1
Vans Old Skool david bowie
#1   2020/07/05 11:57PM
zo73xjeg
Vans sko dame lyserød Startet og inspireret af New York, bruger designer Sandy Liang ofte et personligt præg, når det kommer til design, hvor hun bruger en æstetisk refleksion af hendes personlige stil, samtidig med at hun kaster sin helt egen bedstemor til at modellere sin første kollektion. Den indfødte dronning, hvis stykker bask i en sjælden fleksibilitet, ser ud til at gøre, hvad hun så vælger, da robuste fleecejakker ligger på displayet det ene sekund og blomsterkjoler det næste. Vans, sandsynligvis optaget med Liang, har indrulleret hende til det, der skal være det første fodtøjssamarbejde i hendes unge karriere: Old Skool, Slip-On, Era, og mange klassikere definerer dette ekspansive sortiment med et stort udvalg af tøj, der ankommer på slæb.

Vans sko mænd udsalg Det sidstnævnte, som er den mest ligetil visuelle, spiller på moderne streetwear med høje prints og det aktuelt trendende slipsfarve, skønt mønsteret er mere i overensstemmelse med indigo shibori-teknikker. Tavle-tryk giver åbenlyst nikket til Anaheims mærkes arv - der dækker et par af tees ærmerne - mens mere maksimale all-henrettelser henviser til form af polka dots og nautiske striber i henholdsvis krave skjorter og bådhals.

Vans sko nyheder hvid Sneakerserne, der i alt udgør en optælling af fem, er alle unikke at forvente for et sæt af to, en Old Skool og Era, der deler en kernekonstruktion af lyserødt velour, der er accenteret med blændende smykker. Desuden tilføjer Slip-On aggression til dyre pelse, der dækker hele modellens platformvariation i en sne-leopard, en farveprøve, der i det væsentlige vender sit Sahara-søskende, der sidder modsat pladen set på Sport-silhuetten. Når en anden Old Skool afrundes af anlægget, ankommer neutraler for at fejre Lower East Side.

Vans Old Skool david bowie Vans Old Skool “Flame” bringer en strejf af flair til Californiens skøjtetøjsmærkes klassiske low-top silhuet. Old Skool er værdsat af legioner af casual wearers for sin ubesværet cool styling og af skatere for sine desidert lave fi-egenskaber. Old Skool er et af de mest alsidige sko på markedet. Denne "Flame" colorway tilføjer en ildflammeestetik til den øverste for en sjov mulighed for dem, der søger noget usædvanligt. Holdbar sort ruskind vises på tå, eyelets og hæl. Sorte lærred prikker på begge sider og hvid kontraststing langs hvert panel giver subtile, men velkomne detaljer.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes