Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

Vans Authentic one piece lx - Site Feedback / Sugg...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Vans Authentic one piece lx

Started by ymokt7pj, 2020/06/29 10:22PM
Latest post: 2020/06/29 10:22PM, Views: 37, Posts: 1
Vans Authentic one piece lx
#1   2020/06/29 10:22PM
ymokt7pj
Vans sko dame sort Den første sneaker Vans frigivet tilbage i 1966, Vans Authentic er typisk kendt for sin rene, minimalistiske stil og ukomplicerede konstruktion. Denne tonale version er en tidløs klassiker med dets sorte lærred øvre og sorte i næsten enhver detalje bortset fra det røde Vans logo på hælen. Vans Authentic betragtes som både skate- og modevenlig og har en signatur gummi ydersål til greb på tavlen eller gaderne.

Vans sko mænd grå Vans OG Authentic LX i slid-med-noget-hvidt er en vigtig Vans-silhuet, der går fra skateparken til gaderne og tilbage. Den lave top-autentiske forbliver tro mod det originale design, der strækker sig over årtiers relevans. Hvidt lærred dækker hele den øverste med en hvid Vans-branding-fane med blå bogstaver. En kontrastfarvet lysebrun broderet hælflig tilføjer en subtil touch til sneakerens minimale æstetik.

Vans sko hvid rabat Konsekvent muse og berømt mexicansk kunstner Frida Kahlo er en af ​​de få, der gør varige indtryk på denne generation af selv kærlighed; med hendes stykker - både af hendes ligesomhed og andre - med bølger årtier efter deres opfattelse, er det kun passende at give den sene kreative sin egen forår med samarbejdsværker. Anaheim-baserede indtryk Vans er spredt hårdt på tværs af endda hurtig mode, og er klar til at udføre med mere tankevækkende udtryk, da silhuetter fra deres arsenal af ikoner ikke indeholder nogle af de mest berømte af Kahlo's værker.

Vans Authentic one piece lx Som en af ​​marquee-skatesko forbliver Vans Autentiske æstetik i stil lige siden udgivelsen for et halvt århundrede siden. Vans agter at holde den klassiske low-top tilgængelig for offentligheden med sin nylige opdatering, Vans Washed Canvas Authentic. Ved at opretholde egenskaberne ved sin originale model, men også introducere slanke farveskemaer, ville det ikke være overraskende, hvis man sikrer mere end blot et enkelt par af denne overkommelige sko.

https://www.eastnewsline.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes