Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Hip Hop/Rap Forums @ RapArtists.com

New Balance 420 Winkel Met Korting - Off Topic For...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

New Balance 420 Winkel Met Korting

Started by CFGHFGHXFG, 2015/11/12 10:16PM
Latest post: 2015/11/12 10:16PM, Views: 207, Posts: 1
New Balance 420 Winkel Met Korting
#1   2015/11/12 10:16PM
CFGHFGHXFG
Na het laten vallen van een bruin / wit / zilver colorway van het silhouet de aftrap voor het nieuwe jaar, new balance running shoes sale is terug met nog een andere premium nemen op de 1500 voor januari 2013. Met een bovengrens van zwart gaas en bijpassende lederen naast marine nubuck, de release ziet contrasterende witte accenten in heel terwijl koningsblauw verschijnt op het suède spatbord en branding.

New Balance favoriete uitsluitend Made in England model, new balance 574 women, is klaar om te laten vallen in een aantal kleurrijke nieuwe looks dit voorjaar. Atypisch voor de anders ingetogen en neutrale kleur-ups voor het silhouet, de 1500 krijgt twee veelkleurige edities die telkens met een wit leer en spiraalbodem en geaccentueerd met zwarte, dan met uw keuze van groen en geel of oranje en limoen. Details over elk bevatten vlekjes op de tussenzool en gestreepte veters.

Kijk voor de twee nieuwe 1500s bij fijnere New Balance retailers later dit voorjaar. Deelnemen aan de Elite Edition van het silhouet voor het voorjaar 2013 is het new balance 574 trainers. De nieuwste versie van de 1500 te komen van New Balance's fabriek in het Verenigd Koninkrijk, deze premie iteratie van de vroege jaren '90 technische runner heeft ENCAP demping en een contrasterende witte tussenzool naast een bovenste glad donker grijs leder, zwart gaas en lichtgrijs suède.

Na rustig uitsluitend te laten vallen in het Londense Foot Patrol, fans van het samenwerkingsverband New Balance 1500 die niet in staat zijn om hun handen op een paar krijgt goed nieuws waren. De new balance 420 mens "Encyclopedie", geïnspireerd door de definitieve bron voor de kennis in print, de Encyclopedia Brittanica, zal ook worden ontvangen van een wereldwijde release. In de handtekening zwart, rood en goud kleurenschema van de encyclopedie set, de Made in Engeland 1500 beschikt over een soepel zwart leer en suède met gouden accenten branding en trimmen afgewerkt met rode NB logo op de hiel.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes